Iscriviti subito alla nostra newsletter e ricevi 5€ di sconto sul tuo primo ordine!

Verzenden & retourneren

Verzending. Daar zijn we bij Lockpickingcenter heel duidelijk over.

Voor de verzending van onze producten maken wij gebruik van de beste partner zoals je van ons gewent bent. DHL of PostNL komt in verschillende tests als beste naar voren op het gebied van pakketbezorging, dus uiteraard is onze keuze ook op hen gevallen. DHL en PostNL bieden ons de garantie dat zij de bestelde producten een dag later al bij de klant af kunnen leveren. Dit gaat echter niet ten kosten van hoge verzendkosten, want deze zijn zeer laag te noemen. 
 

Verzending in Europa. Wij bezorgen in heel Europa!

Lockpickingcenter biedt niet alleen de mogelijkheid voor verzending binnen Nederland, maar zelfs binnen heel Europa. Je hoeft alleen maar tijdens je bestelling aan te geven waar het pakketje heen moet, maar levering is in heel Europa mogelijk. Het enige waar je wel rekening mee moet houden is een iets langere levertijd vanwege de grotere afstand. Het is ook mogelijk om je pakketje op een andere plaats af te leveren dan bij jou thuis. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen je werk adres. 
 

Track en Trace. Volg je pakket.

Zodra jij je bestelling plaatst krijg je van ons meteen een e-mail met een code die je kunt gebruiken om te kijken waar je pakketje zich bevindt. Ook wordt er een verwachting weergegeven van wanneer het pakketje bezorgd zal worden, zodat je niet meer de hele dag thuis hoeft te zitten om te wachten op je bestelling.
 

Retourneren en garantie
U kunt uw pakketje binnen 14 dagen na ontvangst naar ons terug sturen. U kunt ervoor kiezen om het product om te ruilen tegen een ander product, of uw geld terug te krijgen. Verzilverde vouchers of tegoedbonnen kunnen wij helaas niet vergoeden.

Uitzonderingen op retour
Hoewel wij proberen om zo coulant mogelijk te zijn in de retouren zijn er gevallen waarin wij ons het recht voorbehouden om een retour te weigeren. Dit geldt voor:

- Gebruiksartikelen waarvan de verpakking is geopend (zoals voedingssupplementen,,mondstukjes, etc.) 
- Producten (inclusief verpakkingen) die duidelijke gebruikerssporen hebben of beschadigd zijn.
- Producten die incompleet retour worden gestuurd.   

Ruilen en retourneren afhandeling 
Wij begrijpen dat u uw nieuwe product of geld zo snel mogelijk terug wilt. Daarom doen wij er alles aan het retour proces binnen 14 dagen (het streven is 5 werkdagen) te voltooien. Zodra wij uw product retour hebben ontvangen, controleren wij het product. U ontvangt dan altijd van ons een bericht. Als alles in orde is, storten wij het betaalde bedrag (inclusief de heen-verzendkosten van de webshop naar klant) terug op uw rekening of sturen we direct een vervangend product naar u op. Wij zullen u uiteraard terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel waarmee u uw bestelling heeft betaald.

Verzendkosten bij retour producten
Bij een goedgekeurd retour product vergoeden wij uw aankoop bedrag inclusief de verzendkosten. Wij vergoeden echter niet de kosten die u maakt bij het retour sturen van het product.

Garantie
Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. Daarom geven wij een jaar garantie. Indien u een probleem heeft met een product dat u bij ons heeft besteld, kunt u altijd contact met ons opnemen. Valt uw product nog in de garantieperiode, dan doen we er alles aan om het probleem voor u op te lossen! 

Login

Hai dimenticato la password?

Non hai ancora un conto?
Creare un profilo