Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op jouw eerste bestelling!

Hoe maak je een auto open zonder sleutel?

Hoe maak je een auto open zonder sleutel?

, door Joost Janssen, 3 min lezen

Een autolockpickset bevat alle noodzakelijke tools om handmatig autodeuren te openen, wanneer je de sleutel niet hebt. Met een autolockpickset kun je autodeuren en brandstofklepjes openen. Er zijn heel veel verschillende soorten autopicks. Elke pick is bovendien beschikbaar in varianten van verschillende merken.

Met de picks in een autolockpickset kun je de deuren van veel verschillende merken auto’s openenen. Voor elk automerk bestaan wel andere tools. De meeste sets zijn voor Peugeot/Citroen, Opel, Audi, VW, BMW, Ford, Skoda, Seat of Renault. We hebben ook instrumenten voor het openen van deuren van Honda, Jaguar, Porsche en Mercedes auto’s.

Als je een idee wilt krijgen van hoe een auto lockpicktool werkt kijk dan even naar deze video, waarin gebruik gemaakt wordt van de Lishi-tool. Video

Wat voor soort auto lockpicksets bieden wij? 

Klassieke autolockpicksets

Een manier om een autodeur te openen is bijvoorbeeld met behulp van een universele autosleutel, zoals de Universele sleutel voor brandstofklepje van de auto, bijvoorbeeld voor oudere modellen auto’s. Een andere manier is via een lock pick set dat speciaal geschikt is voor het werken met autodeuren. Wanneer je een autodeur wilt openen kan het handig zijn om een extra instrument te gebruiken dat ruimte creëert tussen de autodeur en de ruit, zoals bijvoorbeeld de KLOM autodeur air wedge. Om beter te begrijpen hoe dit product werkt kun je de video bekijken, waarin de werking van een air wedge stap voor stap wordt uitgelegd.

Multifunctionele autoslotensets

In onze webwinkel hebben we ook picksets die een dubbelfunctie hebben. De picks in deze sets kun je zowel voor reguliere deuren als voor autodeuren gebruiken. Doordat deze picks een dubbelrol vervullen zijn ze zeer handig om in huis te hebben, want je kunt er alle kanten mee op. Een voorbeeld van zo’n set is de 4-stuks padlocks set plus 7-stuks Jiggler car set. Ongeacht welk slot je wilt openen, dat van je huis of dat van je auto, met deze sets heb je in een mum van tijd de deur open.

Moderne autolockpicksets

Een autolockpickset kan ook in de vorm van een decoder voorkomen. Dit zijn de meest moderne instrumenten om autodeuren mee te openen, en ze zijn dus geschikt voor de nieuwste automodellen. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende Lishi tools die de meest efficiënte en moderne manier van lockpicken mogelijk maken. De Lishi productlijn bevat instrumenten voor vrijwel alle merken en modellen auto’s.

Wat zijn Lishi auto lockpicksets?

Wij bieden in onze webwinkel drie verschillende soorten Lishi producten aan. We hebben Lishi picks, Lishi decoders en Lishi twee-in-één producten die zowel een pick als een decoder tegelijk zijn.

Lishi Picks

De Lishipicks zijn specifiek bedoeld voor het openen van autodeuren. Deze tools zijn heel geschikt voor mensen die vaak hun autosleutels in hun auto laten liggen en dan toch een manier willen om in hun auto en dus bij hun sleutels te komen. Deze tools openen de autodeur snel en efficient, zonder schade aan te richten aan het slot of aan de autodeur.

Lishi Decoders

Deze tools zijn heel handig wanneer je je autosleutels kwijt bent of wanneer ze gestolen zijn. Met de Lishi decoders kun je de code van de sleutel vinden, zodat je een nieuwe sleutel kunt (laten) maken. Het proces van het vinden van de slotcode noemt met het decoderen van het slot. Om zelf een sleutel te maken heeft u een zogenaamde Sleutelsnijder nodig. Deze bieden wij ook in deze webwinkel aan.

Lishi 2-in-1 Pick/Decoder

Deze tool is eigenlijk een combinatie van de twee bovenstaande tools. Het is dus een decoder en een pick tegelijkertijd, zodat je een autoslot kunt openen en decoderen met hetzelfde instrument. Dit maakt het werk veel eenvoudiger en sneller, en bovendien neemt de tool minder ruimte in en kun je minder snel een van de twee producten kwijtraken.


Blog posts

 • Welke lockpicking technieken zijn er?

  , door Joost Janssen Welke lockpicking technieken zijn er?

  Lees meer 

 • Wat is lockpicking?

  , door Joost Janssen Wat is lockpicking?

  Lees meer 

 • Wat is een lockpick set?

  , door Joost Janssen Wat is een lockpick set?

  Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan